Home > Over ons

Over ons

Gerda BorgersMijn naam is Gerda Borgers. Met mijn Zorgadviesbureau Nobel Care bied ik trainingen aan waarmee ik mensen leer wat ze moeten doen bij ziekte of een medische noodsituatie. Dat doe ik niet alleen vanuit de theorie. Met vier kinderen en een lange carrière in de zorg, heb ik een schat aan praktijkervaring waar ik uit kan putten!

Waarom Nobel Care?

Sinds 1986 werk ik in de zorg en het is nog altijd mijn grote passie. De laatste jaren ben ik actief als zelfstandig verpleegkundige binnen de spoedeisende zorg. Ik werk in ziekenhuizen door heel Nederland en spring bij als dat nodig is. Overal waar ik kom, merk ik dat mensen onzeker zijn. Dat bracht me op het idee om laagdrempelige trainingen te ontwikkelen waarmee ik mensen gerust kan stellen door ze praktische tips en informatie te geven.

Met mijn cursussen richt ik me vooral op ouders, verzorgers of specifieke beroepsgroepen die met kwetsbare groepen (kinderen, ouderen ed) te maken hebben die speciale zorg nodig hebben. Wat er ook op je pad komt, met de juiste kennis voel je je zeker en kun je de situatie aan. 

Ons aanbod

Goede informatie helpt!

reanimatie volwassenenVooral jonge ouders zijn snel ongerust en hebben de neiging om bij het minste of geringste naar de huisarts te gaan. Soms komen ze zelfs onnodig op de spoedeisende hulp terecht. Dat is jammer, want dat levert voor de ouders én het kind veel stress op. Met mijn trainingen wil ik de angst en onzekerheid van de ouders wegnemen.

Ook bij ongelukken is het goed om te weten wat je moet doen. Wanneer moet je een ambulance bellen? Wat is een stabiele zijligging? Hoe kun je iemand reanimeren? Met mijn kennis en ervaring kan ik het je precies uitleggen. Ik leer je te zorgen zodat jij je geen onnodige zorgen meer hoeft te maken. Je weet wat je te doen staat. Je doet wat je kan: zorgen!

Kleinschalig en persoonlijk

Mijn stijl van lesgeven is persoonlijk, met veel passie en humor. Ik vind het belangrijk om tijdens de trainingen een goede sfeer te creëren waarin iedereen tot zijn recht kan komen. Daarom werk ik graag met kleine groepen. Op die manier is er voldoende ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Van alle markten thuis

Opleidingen:

  • Algemeen Verpleegkundige opleiding
  • Neurologieverpleegkundige opleiding
  • Intensive Care verpleegkundige opleiding
  • Tropenopleiding voor verpleegkundigen
  • Spoedeisende hulp verpleegkundige opleiding
  • ENPC/ TNCC/ Reanimatie instructeur NRR
  • Forensich verpleegkundige
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Neem direct contact op
© 2021 Nobel Care Zorgadvies