Home > Agenda > Reanimatie volwassenen 18-22 uur

Reanimatie volwassenen 18-22 uur

1 mei 2019
Nobellaan 24, Almere
Reanimatie volwassenen 18-22 uur

Jaarlijks komen er duizenden mensen in het ziekenhuis terecht met een hartinfarct. Dan hebben we het nog niet over de mensen die een hartstilstand krijgen als gevolg van een ongeluk. Een hartstilstand kan iedereen overkomen en het is belangrijk om er snel bij te zijn. Elke seconde telt! Hoe eerder er gestart wordt met reanimeren, hoe groter de kans dat het goed afloopt voor het slachtoffer.

Het ergste wat je als omstander kunt doen als iemand een hartstilstand krijgt, is niets doen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen leren om reanimatie toe te passen door hartmassage en beademing. Reanimeren geven is niet moeilijk en je kunt er levens mee redden. Ook jij kunt het leren!

In onze training Reanimatie voor volwassenen leggen we je uit hoe je een hartstilstand herkent, wat je als eerste moet doen en hoe je kunt reanimeren. Verder gaan we oefenen zodat je weet wat je in de praktijk moet doen. Daardoor wordt je zekerder van jezelf en kun je zelfverzekerd handelen als het moet.

De training Reanimatie voor Volwassenen is geschikt voor iedereen vanaf 12 .

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@nobelcare-zorgadvies.nl, bel naar 06-20 49 54 10 of maak gebruik van ons contactformulier en vermeld hier de datum en naam van de training in het opmerkingenveld.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Neem direct contact op
© 2020 Nobel Care Zorgadvies