Home > Agenda > Het zieke kind (tot 4 jaar) 19-22 uur

Het zieke kind (tot 4 jaar) 19-22 uur

10 oktober 2019
Nobellaan 24, Almere
Het zieke kind (tot 4 jaar) 19-22 uur

Elke baby of peuter is wel eens ziek. Dat hoort erbij, maar het valt voor ouders en verzorgers niet mee. Kleine kinderen zijn erg kwetsbaar. Ze zijn vatbaar voor allerlei infecties en kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren waardoor ze snel koorts hebben. Veel mensen weten niet goed wat ze aan moeten met een ziek kind, en maken zich onnodig zorgen.

Speciaal voor ouders of verzorgers van peuters tot 4 jaar, hebben we een training ontwikkeld over het zieke kind. Je leert daarin waar je op moet letten als je kind benauwd is, hoge koorts heeft of last heeft van diarree. Wanneer kun je het beste naar de dokter gaan en wat kun je zelf doen om het kind te helpen? In de training krijg je allerlei informatie zodat je zelfverzekerder in je schoenen zal staan en beter weet wat je te doen staat als je baby of peuter ziek is.

De cursus is speciaal bedoeld voor jonge ouders, verzorgers of professionals die met jonge kinderen tot 4 jaar werken.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@nobelcare-zorgadvies.nl, bel naar 06-20 49 54 10 of maak gebruik van ons contactformulier en vermeld hier de datum en naam van de training in het opmerkingenveld.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Neem direct contact op
© 2021 Nobel Care Zorgadvies