Home > Agenda > Eerste hulp 19-22 uur

Eerste hulp 19-22 uur

29 april 2019
Nobellaan 24, Almere
Eerste hulp 19-22 uur

Een bloedneus, kneuzing, botbreuk, beet, brand- of schaafwond. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. Wat doe je als iemand in je omgeving medische hulp nodig heeft? Met de training Eerste Hulp leer je hoe je snel en adequaat kunt helpen. Het draait erom dat je de ernst van de situatie goed kunt inschatten en weet wat je zelf kunt doen en/of wanneer er een dokter aan te pas moet komen.

Veel mensen schrikken en raken in paniek als er een ongeluk gebeurt. Als je weet wat je moet doen in een noodsituatie, kun je er beter mee overweg. Met de training Eerste Hulp krijg je meer kennis en zelfvertrouwen waardoor je steviger in je schoenen staat en sneller in actie komt als er een beroep op je wordt gedaan.

In de training krijg je praktische tips en handvatten waardoor je meer zicht krijgt op de aard van het letsel en de behandeling. We zullen niet alleen de theorie behandelen, maar gaan ook oefenen bv. met het aanleggen van verband.

De training Eerste Hulp is interessant voor iedereen vanaf zestien jaar. Hij kan als losse training gevolgd worden of in combinatie met de training Reanimatie voor Volwassenen en/of Reanimatie voor kinderen.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@nobelcare-zorgadvies.nl, bel naar 06-20 49 54 10 of maak gebruik van ons contactformulier en vermeld hier de datum en naam van de training in het opmerkingenveld.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Neem direct contact op
© 2020 Nobel Care Zorgadvies